Γνωμη. Σκεψεις. Ερευνα.

Προτάσεις θεμάτων

Είστε φανατικοί οπαδοί μιας επιστήμης ή ενός τομέα; Είστε σχολαστικοί στην έρευνά σας για τις τελευταίες ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν; Νομίζετε ότι διαθέτετε ό,τι χρειάζεται για να επεξηγήσετε αυτό το ενδιαφέρον σας;

Είστε αρκετά O.T.R. ;

Το OffΤheRec στηρίζεται στις δικές σας προτάσεις! Σε άτομα που είναι εξίσου ενθουσιώδεις όσο εμείς στο να μοιράζονται την γνώση για τις επιστήμες, είτε είναι κοινωνικές, είτε τέχνες είτε φυσικές.

Γίνετε μέρος της εκλεκτής ομάδας ειδικών που λατρεύουν να μοιράζονται τις Γνώμες, τις Σκέψεις και την Έρευνες που έγραψαν ή βρήκαν στο διαδίκτυο!

Κάθε φορά που βρίσκεστε χαμένοι στο ενδιαφέρον σας, αναζητώντας μέσα στο βαθύ ίντερνετ, ενώ ο χρόνος παύει να υπάρχει, θυμηθείτε ότι μπορείτε να μοιραστείτε αυτό το συναίσθημα – μαζί μας στο OfftheRec!

Βάλτε μερικούς συνδέσμους, ίσως ένα βίντεο ή ακόμα και ένα podcast, οργανώστε τα σε μια Γνώμη, μια Σκέψη ή μια Έρευνα, δώστε μια κατηγοριοποίηση (π.χ. Θεωρία Παιγνίων, Οικονομικά, Φυσική, Τέχνες, Πολιτισμός, Πολιτική κλπ.) και στείλτε το στο info@offtherec.com

Για να γίνετε μέλος της ομάδας συμπληρώστε τη φόρμα και στείλτε μας μια σύντομη περιγραφή για εσάς!